پیامبر اکرم (ص) یعنی قرآن مجسّد

نصيري خوي و خصلت نيكوي پيامبر را يكي از مدال‌هاي برتر آن حضرت توصيف كرد و بيان داشت : در وصف اخلاق حسنه ايشان همين بس كه از ايشان به عنوان قرآن مجسم ياد شده، يعني زماني كه از قرآن سخني گفته شود در واقع از محمد مصطفي سخن گفته شده است.
وي عنوان داشت: اخلاق آن بزرگوار آن چنان استواري، استحكام و پايداري ويژه‌ به آن حضرت بخشيده است كه در تمام طول تاريخ هيچ كس و چيزي نمي‌تواند به آن كوچك‌ترين آسيب يا خللي برساند.
مدير موسسه معارف وحي و خرد قم در ادامه معراج را دومين مدال هديه شده از جانب خدا به رسول خدا عنوان كرد و ابراز داشت: جوانان ايران اسلامي به ويژه آنان كه با قرآن انس گرفته‌اند بايد در عواملي كه سبب مي‌شود يك انسان به آن درجه برسد كه براق برايش فرستاده شود و به ديدار حق تعالي نائل آيد تأمل كرده و با تأسي از آموزه‌هاي قرآن، پيامبر و ائمه اين ويژگي‌ها را در وجود خود باطني كنند.
دکتر علی نصيري تصريح كرد: امروز كه دشمنان ايران و اسلام پيوسته تلاش مي‌كنند اين اسوه عالم بشريت را با نابخردي ‌و خصايص ددمنشي خود تخريب كنند، مسئوليت تك‌تك ما به ويژه قشر جوان دانش‌آموخته كه با قرآن نيز مأنوس شده‌اند، بسيار خطيرتر و حساس‌تر از پيش است.
وي در ادامه سوگند ياد كردن به جان پيامبر در قرآن و صلوات را نيز از مدال‌هاي برتر رسول اكرم (ص) برشمرد و خطاب به دانشجويان حاضر در مراسم گفت: جواناني كه وجودتان با ترنم آيات قرآن معطر شده است، امروز شما چشم اميد اين مملكت هستيد و دشمنان اين ملت نيزه‌هاي زهرآگين‌شان را به سمت شما هدف قرار داده‌اند.
نصيري در ادامه ابراز داشت: جوانان ايران اسلامي اگر مي‌خواهند خشنودي پيامبرشان را فراهم آورند بايد تلاش كنند تحصيل علم، صنعت و فناوري را توأم با تقويت روزافزون باورهاي ديني‌شان همراه كنند و بدين طريق به جهان بفهمانند كه البته ارتقا علمي و تكنولوزي در سايه پيوند دين و سياست ممكن است و نيازي نيست اصول انساني و آموزه‌هاي ديني خود را كنار بگذاريم تا بتوانيم به درجه‌اي از پيشرفت‌هاي دنيوي نائل شويم.
منبع : خبرگزاری فارس